Hcomp

Lesaanbod Spotlight Op School

Spotlight Theaterles op School.

Muziektheater Spotlight bestaat alweer 5 jaar en heeft inmiddels veel leuke (kinder)producties op haar naam staan.
Na de herfstvakantie start er speciaal voor leerlingen in de leeftijd 8 t/m 12 jaar van van de Sterrenwachter en de Lindeschool in Loosdrecht een nieuwe theatergroep op de maandagmiddag. De lessen worden gegeven op OBS De Linde. De leerlingen van de Sterrenwachter kunnen na schooltijd direct hierheen lopen (onder begeleiding). Dit is een aanvulling op de theatergroepen die al zijn gestart op IKC Wereldwijs in Loosdrecht en voor de scholen in Kortenhoef waar de lessen na schooltijd in het prachtige theater De Blinker worden gegeven.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan acteren, inleven, emotiespelen, stemvorming, zang en beweging. Maar het allerbelangrijkste is dat er met veel (speel)plezier wordt gewerkt. Theaterles kan ook helpen van faalangst af te komen en draagt bij aan de sociaal- emotionele ontwikkeling van het kind. Mede daarom sluit het goed aan bij het reguliere onderwijs.

De lessen worden gegeven door een ervaren docent, de groepen zijn bewust klein om iedereen de juiste aandacht te geven (maximaal 12 kinderen per groep).Het seizoen wordt afgesloten met een spetterende musical, speciaal door de docent geschreven, waarin elke speler voor 100% kan stralen op het toneel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op voor een gratis proefles. Meld je aan via: info@muziektheaterspotlight.nl

Locatie: OBS De Linde, Lindelaan 54, 1231 CM Loosdrecht
Tijdstip: maandagmiddag van 14.45 tot 15.45 uur
Datum proefles: 19 oktober 2020

Locatie:
IKC Wereldwijs, Nieuw-Loosdrechtsedijk 65, Loosdrecht
Tijdstip: woensdagmiddag van 12.45 tot 13.45 uur

Locatie:
Theater De Blinker, Parklaan 5, Kortenhoef
Tijdstip: donderdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur

Het theaterseizoen loopt van september t/m juni 2020
Tijdens de schoolvakanties (regio noord) zijn er geen repetities.

Prijs: € 330,-

Terug naar lesaanbod