Hcomp1

Nieuws

Februari 2019

Zangers en acteurs gezocht voor My Fair Lady

Op 23 en 24 november 2019 wordt de beroemde musical My Fair Lady uitgevoerd in theater Spant in Bussum. De musical wordt begeleid door een live band en wordt geregisseerd door Pauline van Eijk. Muziektheater Spotlight zoekt zangers en acteurs die willen meespelen en –zingen in deze spectaculaire klassieker.

Ben je geïnteresseerd klik HIER voor meer informatie.

HH

Nieuws

Maart 2018

Jukebox Musical "Spotlight Ahoy"

De spelers van Muziektheater Spotlight Speciaal vanaf 16 jaar brengen de jukebox musical: Spotlight Ahoy op de planken.

Donderdagavond 19 april 2018
Locatie: Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum
Tijdstip: 20:00 uur

Spotlight Speciaal neemt u mee op reis per cruiseschip. Kom ook aan boord van De Spotlight Ahoy! Reis mee naar verre oorden en beleef de spannendste avonturen. Geniet van deze doldwaze juke-box musical speciaal geschreven voor Spotlight Speciaal door Pauline van Eijk.

photo139820060410

Nieuws

December 2017

Musical "Ja Zuster Nee Zuster"

Spotlight Adult brengt dit jaar de musical: "Ja Zuster Nee Zuster" op de planken.

Zaterdagavond 9 juni 2018
Locatie: Spant Bussum
Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB, Bussum
Tijdstip: 20:15 uur

Ja Zuster, Nee Zuster is een musical naar de gelijknamige, misschien wel beroemdste Nederlandse televisieserie uit de jaren ’60, geschreven door Annie M.G. Schmidt en gecomponeerd door Harry Bannink. Een uniek duo, van onschatbare waarde voor ons culturele erfgoed. Muziektheater Spotlight neemt u mee naar het rusthuis van zuster Klivia in de Primulastraat, waar het er nogal rumoerig en chaotisch aan toe gaat. Types van allerlei pluimage zijn daar van harte welkom en zuster Klivia biedt hen een warm en gezellig onderdak. Voor de boze buurman Boordevol is het er soms wat te gezellig. Hij is ook eigenaar van het pand en heeft het tot zijn spijt aan Klivia verhuurd. Boordevol doet ’s nachts geen oog meer dicht van al dat lawaai. Het zijn dan ook heel dunne muren! Hij probeert er van alles aan te doen het zooitje ongeregeld uit zijn huis te krijgen, goedschiks of kwaadschiks… Zuster Klivia, Jet, Gerrit de inbreker, de ingenieur en de andere bewoners proberen er weer van alles aan te doen om te kunnen blijven. Dus: niet met de deuren slaan! Regisseur Pauline van Eijk laat u de sfeer proeven van een ouderwets avondje theater in jaren vijftig stijl, toen geluk nog heel gewoon was! De muzikale leiding is in handen van Jeroen J. Vermeulen.

Hcomp2

Nieuws

Oktober 2016

Musical
"Spoken op Sypesteyn"

Geschreven door Pauline van Eijk, geinspireerd op de musical "Spoken op Griezelsteyn" van Benny Vreden.
Liedjes : Paul Natte
Regie & Vormgeving : Pauline van Eijk

Vrijdagavond 28 oktober 2016
Locatie: Kasteel Sypesteyn
Nieuw Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrech

HH1

Nieuws

februari 2015

Spotlight aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds

Muziektheater Spotlight is vanaf nu ook aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub, muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Gezinnen met een minimum inkomen of maximaal 10% daarboven, komen in aanmerking voor een vergoeding van het Jeugdcultuurfonds. Deze vergoeding bedraagt voor cultuur € 405,-- per jaar per kind. Ouders kunnen via hun intermediair het initiatief nemen, zodat deze het kind kan aanmelden. Weet u gezinnen in uw omgeving die hier voor in aanmerking kunnen komen, wilt u ze dan hierop attent maken? Dan is er voor deze kinderen ook een kans om deel te nemen aan verenigingen of activiteiten zoals ons Muziektheater. Meer informatie over deze regeling is te vinden op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl/jeugdcultuurfonds. .

photo1

Nieuws

Spotlight repeteert op de locatie:
Meidoornlaan 21a
1231 CA Loosdrecht

Foto: Repetitie ruimte